Onze zorg

Low-care zorg met aandacht en liefde

Welkom bezoeker

Als u net te horen hebt gekregen dat u niet meer lang te leven hebt den heeft dat veel impact. Het liefst wilt u sterven in uw eigen (t)huis. Lang niet iedereen is dat gegeven. Daarom is Hospice Borne er.

Hospice Borne staat voor bijzondere zorg en is erop gericht u een warm, behaaglijk en goed gevoel te geven in uw laatste levensfase, alsof u thuis bent. De vrijwilligers van Hospice Borne en het zorg verlenend personeel zetten zich hier 100% voor in. Zij doen er alles aan u dat gevoel te geven. Dit vormt voor Hospice Borne de basis. Uw zorg is prioriteit nummer één, de regie ligt bij u.

Hospice Borne is een ‘low-care hospice’. Dit betekent dat Hospice Borne als ‘Bijna Thuis Huis’ de (mantel)zorg overneemt van uw naasten er alles aan doet u een prettig en comfortabel verblijf te bieden. De zorg die er wordt geboden wordt afgestemd op uw wens, persoonlijke voorkeur en behoefte. Desgewenst kunnen uw naasten blijven eten en/of blijven slapen. Kinderen zijn uiteraard ook welkom.

Hospice Borne is een hospice met ‘Low-care’ zorg met aandacht en liefde.

Hospice Borne

Bijna Thuis Huis

De kernwaarden van Hospice Borne:

Onze zorg

Low-care zorg met aandacht en liefde

Betrokken vrijwilligers

‘Er zijn’ voor onze gasten en hun naasten: zorgzaam & gastvrij

Kleinschalig en huiselijk

Warme en persoonlijke sfeer, bijna zoals thuis

Hele goede zorg leveren, dat is onze zorg.

Hospice Borne verleent ‘low-care’ zorg. De vrijwilligers en zorgverleners van Hospice Borne nemen de taak over van zorgende familieleden en vrienden en/of andere naasten.

De medische zorg is in handen van de (eigen) huisarts en er zijn 24 uur zorgprofessionals beschikbaar of bereikbaar. Deze zorgprofessionals zijn via de gecontracteerde thuiszorgorganisatie bij Hospice Borne aan het werk. Overdag zijn de zorgprofessionals op vaste momenten aanwezig en daarnaast oproepbaar. ’s Nachts is er een vast zorgteam aanwezig. Bij Hospice Borne bent u ervan verzekerd dat verpleegtechnische zorg wordt uitgevoerd door kundige mensen die in bezit zijn van juiste diploma’s en certificaten.