Bestuur en werkgroepen

De realisatie van Hospice Borne vormt de drijfkracht voor de werkgroep Hospice Borne zich hiervoor in te zetten. Hospice Borne bestaat bestuurlijk uit een drietal bestuursleden (voorzitter, penningmeester en secretaris) met daaronder een viertal opererende werkgroepen. Deze zogenoemde ‘subgroepen’ zijn: zorg, financieel, locatie en communicatie en bestaan uit vrijwilligers. Het bestuur en de werkgroep werkt nauw met elkaar samen en komt regelmatig bijeen voor overleg over o.a. voortgang, communicatie, inrichting van zorg en budget.

Op deze webpagina leest u, hieronder, wat per bestuurslid de motivatie is zijn of haar steen bij te dragen aan de realisatie van Hospice Borne. Ook treft u de  namen van de overige leden van de werkgroep Hospice Borne, per subgroep.

Voorzitter: Frans Bouwers

“Sinds 10 jaar ben ik huisarts in Borne. Als huisarts begeleid ik regelmatig patiënten in de laatste fase van hun leven. Vaak lukt dit samen met familie, mantelzorgers en de thuiszorg heel goed. Soms echter komt het voor dat de situatie zo is dat het thuis niet meer gaat. Dat is voor mij dé drijfveer om als huisarts onderdeel te zijn van het team om een hospice in Borne te realiseren; juist voor die situaties dat het thuis niet meer gaat.”

Penningmeester: Annemarie Evers

“Mijn persoonlijke betrokkenheid bij families in de laatste levensfase van hun naasten en mijn ervaring als vrijwilligster in de terminale thuiszorg vormen voor mij de drijfveer om mij in te zetten en mee  helpen aan de realisatie van het Hospice Borne. Met veel plezier vervul ik  ook  de rol van penningmeester en het is heel bijzonder om in en met  een zeer enthousiaste werkgroep dit te mogen doen.”

Secretaris: Altine Hansté

“Sinds december 2020 ben ik secretaris van het Hospice in Borne. In het dagelijks leven ben ik marketeer bij een cosmeticagroothandel, en daarnaast kriebelde het om iets te doen voor onze medemens. Toen deze functie bij het hospice op mijn pad kwam voelde dat meteen goed. Met veel plezier zet ik mij graag in om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.”

Werkgroepen

Werkgroep Zorg