Over ons

Bestuur en werkgroepen

Hospice Borne bestaat bestuurlijk uit een drietal vrijwillige bestuursleden (voorzitter, penningmeester en secretaris) met daaronder een viertal opererende werkgroepen. Deze zogenoemde ‘subgroepen’ zijn: zorg, financieel, locatie en communicatie en bestaan uit vrijwilligers. Het bestuur en de werkgroepen werken nauw met elkaar samen.

Bestuur

Voorzitter: Frans Bouwers

“Sinds juni 2011 ben ik huisarts in Borne. Als huisarts begeleid ik regelmatig patiënten in de laatste fase van hun leven. Vaak lukt dit samen met familie, mantelzorgers en de thuiszorg heel goed. Soms echter komt het voor dat de situatie zo is dat het thuis niet meer gaat. Dat is voor mij dé drijfveer om als huisarts onderdeel te zijn van het team van Hospice Borne; juist voor die situaties dat het thuis niet meer gaat.”

Penningmeester: Monic Pluimers

“Hoe mooi is het dat Borne een hospice heeft. Op onze prachtige locatie wordt liefdevolle zorg gegeven aan onze gasten en hun naasten. 
Als zeer betrokken ondernemer uit Borne wil ik graag mijn expertise inzetten voor het hospice in mijn rol als penningmeester. En ik ben blij dat ik op deze wijze ook een betrokken bijdrage mag leveren.”

Algemeen lid: Annemarie Evers

“Mijn persoonlijke betrokkenheid bij families in de laatste levensfase van hun naasten en mijn ervaring als vrijwilligster in de terminale thuiszorg vormen voor mij de drijfveer om mij in te zetten en mee te helpen bij het Hospice Borne.”

Werkgroepen

Werkgroep Zorg
Frans Bouwers
Hans Hobert
Irene Nijland
Astrid Rouweler
Iris Slamp

Werkgroep Financieel
Annemarie Evers
Wim Menheere
Paul Veldhuis
Richard IJzereef

Werkgroep Locatie
Frans Bouwers
Annemarie Evers
Marten ter Haar
Paul Veldhuis

Werkgroep Communicatie
Odyl Zwienenberg
Richard IJzereef
Annemarie Evers