Doe een lening…

…en word founder van Hospice Borne

Word founder van Hospice Borne

Mooi dat u als instantie of organisatie meer informatie wilt weten over wat het inhoudt om founder te zijn van Hospice Borne en u er – mogelijkerwijs – voor open staat founder te worden voor Hospice Borne! Elke organisatie, instelling of instituut wordt harte verwelkomt als founder voor Hospice Borne.

Om founder te worden verstrekt u als organisatie/instantie/persoon een lening van minimaal €5000,-. De hoogte van het exacte bedrag dat u als lening verstrekt is aan u te bepalen. Nadat de registratie is voldaan, gaan wij als Hospice Borne, indien gewenst, op verschillende manieren ruchtbaarheid geven dat u één van de ‘grondleggers’ bent voor Hospice Borne.

Zo bestaat de mogelijkheid dat uw bedrijfsnaam en logo op een speciale, daarvoor ingerichte webpagina van Hospice Borne komt te staan inclusief een eventuele doorverwijzing naar de website van uw eigen organisatie.

Bent u één van de toekomstige founders op wie wij als Hospice Borne mogen rekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.