Nieuws

Open dag Hospice Borne

Na een voorbereidingstijd van jaren is het eindelijk zover. Het hospice Borne opent op 13 november de deuren voor haar eerste gasten. Alle betrokkenen zetten de komende weken alles op alles om de verbouwing en inrichting begin november klaar te hebben. ‘Het wordt prachtig’ volgens de werkgroep die zich bezig houdt met de inrichting. U bent zaterdag 11 november van harte welkom het hospice zelf te komen bekijken.

Finish in zicht voor Hospice Borne

Na een voorbereidingstijd van jaren is het eindelijk zover. Wij openen 13 november de deuren van het hospice voor onze eerste gasten. Iedereen die zich in de afgelopen jaren ingezet heeft om het hospice voor Borne te realiseren, zet nu de laatste weken ook weer alles op alles om de verbouwing en inrichting begin november klaar te hebben. ‘Het wordt prachtig’!

Zorgverlening Hospice Borne krijgt verder vorm

In het afgelopen jaar hebben zich al veel vrijwilligers gemeld die graag zorg willen geven in ons hospice. Tevens loopt er op dit moment een sollicitatieprocedure in de zoektocht naar twee professionele coördinatoren....

Locatie gevonden voor Hospice Borne

Het vinden van een geschikte locatie voor 3 tot maximaal 4 gasten was zeker geen gemakkelijke opgave. Maar het is gelukt! Wij kunnen melden dat wel een locatie hebben gevonden aan de Hosbekkeweg 3 te Borne.

Boek over Oud Borne van Martin Thiehatten

Oud Borne in veertig verhalen, een prachtig boek Martin Thiehatten. Samengesteld uit opgedane kennis door jarenlange rondleidingen en archiefonderzoeken.

Prachtige bijdrage van Rabo ClubSupport

Hospice Borne tweede prijs behaald bij de Rabo Club Support actie, ontzettend bedankt aan alle stemmers.

Jan Homan 2 augustus jongstleden overleden

Op 2 augustus jongstleden is Jan Homan overleden. Eén van zijn laatste wensen was dat bij zijn afscheid in plaats van bloemen een gift voor het op te richten hospice Borne gegeven kon worden.

Spectaculaire bijdrage van Bornse Haringparty

Hospice Borne ontvangt spectaculair bedrage van 17.500 euro na veiling bij Bornse Haringparty. We zijn erg dankbaar voor deze fantastisch bijdrage.
Haring

Hospice goed doel bij Bornse Haringparty

Dit jaar mogen wij als Hospice Borne ons zeer gelukkig prijzen om als een van de twee goede doelen geselecteerd te zijn.
Hospice Borne valentijn hart2

Ons hart gaat steeds sneller kloppen….

Ons hart gaat steeds sneller kloppen ... happy valentine's day!

Onze nieuwe website staat live!

Onze nieuwe website staat live en wat zijn we trots op het resultaat!

Uitslag Rabo ClubSupport

Hospice Borne heeft de eerste prijs behaald bij de Rabo Club Support actie.

Hospice Borne in de media

Kijk wat andere media vertellen over het toekomstige hospice in Borne.