Betrokken vrijwilligers

‘Er zijn’ voor onze gasten en hun naasten: zorgzaam & gastvrij

Zonder vrijwilligers, geen hospice

In een hospice zijn vrijwilligers onmisbaar. Zij zijn er als steun en toeverlaat voor de gasten en hun naasten. Als vrijwilliger maak je het verschil voor de mensen die in het Bijna Thuis Huis verblijven.

Zie jij jezelf als vrijwilliger bij Hospice Borne een steentje bijdragen? Graag nodigen we je uit voor een informatief gesprek waarin we een goed, duidelijk beeld van het vrijwilligerswerk geven.

Wat is belangrijk als vrijwilliger bij het hospice?

  • Je wilt het verblijf voor gasten, samen met andere vrijwilligers, zo comfortabel mogelijk maken;
  • Je bent, op aanwijzing van de verpleegkundige, bereid enkele verzorgende taken op je te nemen. Dit betreffen handelingen die je enkel en alleen uitvoert in aanwezigheid en onder supervisie van medisch en/of verpleegkundig personeel;
  • Je bent minimaal één dienst per week beschikbaar voor Hospice Borne (de diensten zijn tussen 07:00 – 23:00 uur);
  • Je neemt met enthousiasme deel aan trainingen, cursussen en neemt deel aan werkoverleggen of vrijwilligersbijeenkomsten.

Vul als vrijwilliger voor Hospice Borne hier jouw gegevens vrijblijvend in. Om naar het aanmeldformulier te gaan, klik je op de drukknop ‘Meld je aan’.

Om alvast een beeld te krijgen van de “typen” vrijwilligers die wij in ons hospice hebben, kun je kijken bij de pagina waar de Functieprofielen staan. Nadat je je hebt aangemeld, volgt er altijd een kennismakingsgesprek, waarin met elkaar kijken of jou aanbod past bij de vraag die er vanuit het hospice is.

Welkom vrijwilliger

Jij draagt ons een warm hart toe!

De kernwaarden van Hospice Borne:

Onze zorg

Low-care zorg met aandacht en liefde

Betrokken vrijwilligers

‘Er zijn’ voor onze gasten en hun naasten: zorgzaam & gastvrij

Kleinschalig en huiselijk

Warme en persoonlijke sfeer, bijna zoals thuis