Betrokken vrijwilligers

‘Er zijn’ voor onze gasten en hun naasten: zorgzaam & gastvrij

Zonder vrijwilligers, geen hospice

In ons hospice zijn vrijwilligers onmisbaar. Zij zijn er als steun en toeverlaat voor de gasten en hun naasten. Als vrijwilliger maak je het verschil voor de mensen die in het Bijna Thuis Huis verblijven.

Zie jij jezelf als vrijwilliger bij Hospice Borne jouw steentje bijdragen aan deze vorm van bijzondere zorg? Graag nodigen we je uit voor een informatief gesprek waarin we een goed, duidelijk beeld van het vrijwilligerswerk geven.

Wat is belangrijk als vrijwilliger bij het hospice?

  • Je kijkt er naar uit om het verblijf voor gasten, samen met andere vrijwilligers, zo comfortabel mogelijk te maken;
  • Je bent, op aanwijzing van de verpleegkundige, bereid enkele verzorgende taken op je te nemen. Dit betreffen handelingen die je enkel en alleen uitvoert in aanwezigheid en onder supervisie van medisch en/of verpleegkundig personeel;
  • Je bent minimaal één dienst per week beschikbaar voor Hospice Borne (de diensten zijn tussen 07:00 – 23:00 uur);
  • Je neemt met enthousiasme deel aan trainingen, cursussen en neemt deel aan werkoverleggen of vrijwilligersbijeenkomsten.

Vul als vrijwilliger voor Hospice Borne hier jouw gegevens vrijblijvend in. Om naar het aanmeldformulier te gaan, klik je op de drukknop ‘Meld je aan’. Zodra er meer bekend is over de locatie en er gestart kan worden met de concrete voorbereiding, nemen we contact met je op.

Om alvast een beeld te krijgen van de “typen” vrijwilligers die nodig zijn en de verwachtingen die we daarbij als hospice voor ogen zien, kunt u kijken bij de pagina waar de Functieprofielen staan. Nadat u zich heeft aangemeld als vrijwilliger, zal er altijd een wederzijds kennismakingsgesprek volgen, waarin met elkaar wordt bekeken of uw aanbod past bij de vraag die er vanuit het hospice is.

Welkom vrijwilliger

Jij draagt ons een warm hart toe!

De kernwaarden van Hospice Borne:

Onze zorg

Low-care zorg met aandacht en liefde

Betrokken vrijwilligers

‘Er zijn’ voor onze gasten en hun naasten: zorgzaam & gastvrij

Kleinschalig en huiselijk

Warme en persoonlijke sfeer, bijna zoals thuis