Steun ons

en help Hospice Borne mogelijk maken

Steun ons

Het oprichten van het Hospice vraagt om grote investeringen.

Met uw bijdrage – financieel of in natura – helpt u ons de mogelijke verbouwing, inrichting en de aanschaf van de inboedel mogelijk te maken. Elke bijdrage aan het hospice is een mooie manier van maatschappelijke betrokkenheid.

Voor groot of voor klein: voor iedereen bestaan er mogelijkheden een financiële bijdrage te doen aan Hospice Borne. Daarmee draagt u uw steen(tje) bij aan bijzondere zorg, verdere ontwikkeling en organisatie van Hospice Borne. Dit kan in de vorm van een donatie, een obligatie of bijvoorbeeld in natura. Per onderdeel treft u op deze webpagina meer informatie. Mocht u het Hospice Borne willen opnemen in uw testament, dan leest u daarover meer informatie op de pagina ‘meer over nalaten’.

Draagt u Hospice Borne een warm hart toe?
Namens alle betrokkenen alvast hartelijk dank voor uw ondersteuning!

Eenmalig doneren
Aan de hand van een éénmalige donatie helpt u Hospice Borne met verdere ontwikkeling van het bijna thuis huis. Het bekende gezegde ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’ gaat in dit geval ook op!

Dit wil zeggen dat elke donatie meer dan welkom is en elk bedrag, letterlijk en figuurlijk, bijdraagt! Doneert u aan Hospice Borne? Klik voor het verstrekken van uw donatie op onderstaande knop.

Regelmatig doneren met een machtiging
Wilt u regelmatig een donatie doen aan Hospice Borne?

Vul dan éénmalig het machtigingsformulier in en wij doen de rest. U kunt ervoor kiezen een gift te doen op jaarlijke basis, per halfjaar, kwartaal of per maand.

Lees er meer over via onderstaande knop!

Obligatie
Met een obligatie leent u geld aan het hospice voor een bepaalde tijd.

Heeft u dit weleens overwogen? Dan is nu het moment aangebroken daarin te investeren.

U helpt niet alleen uzelf daarmee verder, maar ook Hospice Borne op weg. Heeft u interesse? Voor meer informatie over obligaties, klik op onderstaande knop.

Schenking in natura
Bij Hospice Borne is alle inzet welkom! Mocht u als instantie of organisatie overwegen een schenking in natura te doen, dan is dat mogelijk. U kunt hierbij denken aan het schenken van materialen tegen kostprijs voor de verbouwing of aan delen van inrichting of inboedel die u ons in natura wilt schenken. Wilt u hierover meer te weten komen, lees voor meer informatie via onderstaande knop!

Founder
Beoogt u als organisatie of instantie een founder te worden van Hospice Borne? Dat kan! Naast dat u dan een lening verstrekt krijgt u als founder een vermelding op de website van Hospice Borne.

Wilt u founder van Hospice Borne worden? Voor meer informatie, gaat u naar de pagina ‘meer over founders’ via onderstaande knop.

Legaat in testament
Wellicht heeft u als laatste wens om Hospice Borne op te nemen als legaat in uw testament. In dat geval laat u een deel van uw vermogen na aan Stichting Hospice Borne. Wij begrijpen dat dit een besluit is die u niet van de één op de andere dag maakt. Mocht u overwegen ons hospice op te laten nemen in uw testament, lees dan meer informatie via de knop hieronder.