Open dag Hospice Borne

Na een voorbereidingstijd van jaren is het eindelijk zover. Het hospice Borne opent op 13 november de deuren voor haar eerste gasten. Alle betrokkenen zetten de komende weken alles op alles om de verbouwing en inrichting begin november klaar te hebben. ‘Het wordt prachtig’ volgens de werkgroep die zich bezig houdt met de inrichting.

U bent zaterdag 11 november van harte welkom het hospice zelf te komen bekijken.

Het hospice Borne wordt een ‘bijna-thuis-huis’ waar gasten in de laatste fase van hun bestaan afscheid nemen van hun leven en hun dierbaren. Een thuis waarin loslaten, verdriet en machteloosheid wordt gevoeld, maar waar ook wordt gelachen en waar zorg, tederheid en liefde is.

Inmiddels zijn de coördinatoren aangenomen en gestart met voorbereidende werkzaamheden en staat een grote groep betrokken vrijwilligers klaar om het de gasten zo fijn en comfortabel mogelijk te maken tijdens hun verblijf. In hospice Borne staat onze gast altijd centraal.

Open dag

Wilt u weten hoe het hospice in Borne er uit ziet? Wilt u weten hoe en wanneer u in een hospice terecht komt? Wat u aan zorg kunt verwachten en hoe de organisatie is geregeld?

U bent van harte welkom. Hospice Borne geeft iedereen in de gemeente Borne de gelegenheid een indruk te krijgen op zaterdag 11 november van 11 uur tot 15 uur tijdens de Open Dag, aan de Hosbekkeweg nr. 3 te Borne. Na deze Open Dag is het hospice uitsluitend toegankelijk voor onze gasten en hun naasten.

Mocht u deze open dag willen bezoeken? Kom dan zo veel mogelijk op de fiets, er zijn maar beperkte parkeerplaatsen beschikbaar. Wij vragen u vriendelijk geen bloemen mee te nemen.